Rondvaart & Lasergame

Prijzen

Volwassenen:

Online € 38,00

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Online € 33,00

De drankjes zijn exclusief.

Boek nu online

Nodig je vrienden en vriendinnen uit voor een bijzonder avontuur. Dit kan nog weleens spannend worden! Bij Lasergame Rotterdam ga je met elkaar de strijd aan. Na de uitslag is het tijd om vrede te sluiten op de Pannenkoekenboot. Daar kun je onbeperkt pannenkoeken eten en daarna een duik nemen in de ballenbak terwijl je vaart je langs de skyline van Rotterdam.

Dit combinatieticket bestaat uit:
– instructie en 2 sessies lasergamen van elk 20 minuten
– Rondvaart inclusief onbeperkt pannenkoeken eten

BOEK TICKETS

Vertreklocatie:
De opstapplaats van Pannenkoekenboot Rotterdam is Parkhaven tegenover de Euromast. Lasergame Rotterdam bevindt zich ook op de Parkhaven, naast de Pannenkoekenboot. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Parkhaven en ook met het openbaar vervoer is de Parkhaven goed bereikbaar. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Opmerkingen:
– Alleen geldig op de dag van de rondvaart met de Pannenkoekenboot.
– Er is geen aparte reservering nodig bij Lasergame. Je ontvangt van Lasergame een e-mail met daarin de bevestiging van de datum en het tijdstip van het Lasergamen.
– De arena wordt geopend voor minimaal 4 personen per game. Ben je met minder personen, dan zal Lasergame je reservering bij een andere groep plaatsen.
– Indien noodzakelijk zullen er meerdere groepen tegelijkertijd in de arena strijden. In dat geval zal Lasergame zo veel mogelijk rekening houden met de leeftijden van de spelers.
– Houd rekening met gepaste kleding (geen pumps, geen ‘zondagse’ kleding, geen witte kleding).

Lasergame Rotterdam:
Check hier de website en de openingstijden van Lasergame Rotterdam.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek jouw ticket(s)

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen aan boord! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.