Rondvaart Rotterdam

Prijzen

Volwassenen:

Online € 19,50 Aan boord € 21,50

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Online € 14,50 Aan boord € 16,50

De drankjes zijn exclusief. Voor kindjes jonger dan 3 jaar betaal je geen entree. In 2022 bedraagt de online prijs € 21,50 per volwassene en € 16,50 per kind.


Varen… én onbeperkt pannenkoeken eten!

Inclusief:
  • Rondvaart van 75 minuten
  • Onbeperkt pannenkoeken eten

Vaar mee met de Pannenkoekenboot door de Rotterdamse wateren waar je een prachtig uitzicht hebt over de imposante skyline. Ontdek Rotterdam vanaf het water terwijl je smult van traditionele Hollandse pannenkoeken. De beroemde en gedurfde architectuur waar Rotterdam wereldwijd om bekend staat, is vanaf het water niet te missen!

In een ongedwongen sfeer geniet je onbeperkt van versgebakken spek-, kaas-, appel- en naturel pannenkoeken. Versier je pannenkoeken met tal van toppings, van zoet tot hartig. Twijfelen hoeft niet, want de volgende ronde kies je gewoon weer een andere pannenkoek! Het record staat op 15, hoeveel pannenkoeken kun jij op?

Speciaal voor de jongste gasten is er in het scheepsruim een megagrote ballenbak en er zijn kleurplaten, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen! Na de pannenkoeken kun je heerlijk uitwaaien op het dek en maak je de mooiste foto’s van Rotterdam.

Praktische info:


Parkhaven t/o Euromast


Betaald parkeren op de Parkhaven


Goed bereikbaar met openbaar vervoer


Inschepen 15 minuten voor vertrek

Omboeken mogelijk tot 5 dagen voor de vaart


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek jouw ticket(s)

Actueel

Momenteel is het tonen van een geldige QR-code verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder.