Je bent hier Pannenkoekenboot Rotterdam > Allergeneninformatie

Allergeneninformatie

Het beslag waarmee gewerkt wordt aan boord van de Pannenkoekenboot bevat:
– Koemelkeiwit

– Lactose

– Kippenei
– Gluten
– Tarwe
– Zout (< 2%)

Je vindt hier de ingrediënteninformatie van het pannenkoekenbeslag waarmee wij werken. De pannenkoeken worden gebakken in boter van Gouda’s Glorie.

Glutenallergie en/of lactose-allergie
Speciaal voor gasten met een glutenallergie en/of lactose-allergie hebben we speciaal beslag dat zowel gluten- als lactosevrij is. Als je een gluten- en of lactose-allergie hebt, dan kun je dit bij de reservering aangeven in het veld ‘opmerkingen’. De koks zullen dan in een aparte pan speciale gluten- en lactosevrije pannenkoeken voor je bakken in olie.

Je vindt hier de ingrediënteninformatie van het speciale gluten- en lactosevrije beslag dat wij aan boord gebruiken.

Andere allergieën
Voor andere allergieën is er geen speciaal pannenkoekenbeslag aan boord. Het is wel mogelijk om zelf speciaal beslag (kant-en-klaar) mee te nemen naar de boot, zodat de koks in een aparte pan hiermee pannenkoeken kunnen bakken. Als je zelf speciaal beslag meeneemt naar de boot, dan gelieve dit aan te geven bij je reservering.

Reserveer online

Vertrektijden

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid!

Klik hier

Vul hier je gegevens in en we bellen je terug

Bel me terug

Afsluiting Maastunnel

De Maastunnel is gesloten van noord naar zuid tot het najaar van 2019. Houd rekening met extra reistijd!

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl.