Je bent nu hier Pannenkoekenboot Rotterdam > Boot afhuren

Boot afhuren

Iets te vieren en op zoek naar een unieke locatie? Je kunt de Pannenkoekenboot afhuren voor je eigen gezelschap!

Een uitje met het bedrijf? Een jubileum of een verjaardag voor de hele familie en wil je iets speciaals organiseren? Wil je je gasten Rotterdam vanaf zijn mooiste kant laten zien? Dan is de Pannenkoekenboot Rotterdam de juiste locatie!

De Pannenkoekenboot is exclusief af te huren voor gezelschappen tot 150 personen. Hierbij kan de boot de vaste koers volgen, maar in overleg met de kapitein kun je ook een geheel eigen koers varen. Het afhuren van de boot is mogelijk buiten onze vaste afvaarttijden en ook ideaal voor een Sinterklaasviering, Kerstuitje, nieuwjaarsborrel, bedrijfsfeest of verenigingsuitje!

Verschillende gelegenheden en tal van mogelijkheden!
Naast een rondvaart met het pannenkoekenbuffet is er nog veel meer mogelijk. Zo kun je ook de boot afhuren voor een vaart met een stukje gebak, borrelgarnituur, een lunch of een uitgebreid buffet. Denk bijvoorbeeld aan een jubileumvaart, vergadering, presentatie, bruiloft, schoolexcursie, congres of event.

Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden. Onze jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen aan boord van schepen stellen wij graag tot beschikking. Geheel vrijblijvend maken wij op maat een compleet programma voor jouw evenement.

Trouwen op het water
Zijn jullie op zoek naar de meest originele en fantastische trouwlocatie in Rotterdam? Geef het ja-woord aan je geliefde op de Maas! Wij staan graag voor jullie klaar om de meest bijzondere dag aan niets te laten ontbreken. Dit moet een dag zijn die iedereen bijblijft. Laat je gasten de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam zien. Trouw aan boord en vaar met je gasten langs de imponerende skyline van Rotterdam. Klik hier voor meer informatie over trouwen aan boord.

Ook bieden we de leukste BABS voor jullie huwelijksvoltrekking. Onze matroos, Jenny van As, is beëdigd tot BABS door de Gemeente Rotterdam en kan jullie huwelijksvoltrekking nog persoonlijker maken. Jenny speelt in op jullie wensen en is gespecialiseerd in het persoonlijke aspect. Jenny maakt echt kennis met jullie en dit resulteert in een verhaal met herkenning dat met verve gebracht wordt door een echte Rotterdamse rasverteller! Lees hier meer over Jenny als BABS.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over het exclusief afhuren van de boot of een offerte op maat aanvragen?

DOE EEN AANVRAAG

Reserveer online

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug