Vuurwerkvaart Wereldhavendagen

Prijzen

Volwassenen:

online € 38,50

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

online € 28,50

Boek nu online

  • Speciale avondvaart met goed zicht op het vuurwerk 
  • Onbeperkt pannenkoeken eten!
  • Warme en koude bijgerechten
  • Uitgebreid ijsdessert

Van vrijdag 7 t/m zondag 9 september 2018 vinden de jaarlijkse Wereldhaven- dagen plaats in Rotterdam! De havenbedrijven presenteren zich met zo veel mogelijk en bijzonder havenmaterieel. De Wereldhavendagen zijn een belevenis voor iedereen die houdt van schepen, havens en maritieme avonturen.

De Pannenkoekenboot verzorgt een unieke, extra lange avondvaart van 3½ uur. Tijdens de vaart kun je onbeperkt genieten van lekkere, versgebakken pannenkoeken. Het buffet is uitgebreid met een aantal warme bijgerechten, zoals warme groenten, kipshoarma, gehaktballetjes, stoofvlees en salades. Daarna volgt er een heerlijk ijsdessert met onder andere ijstaarten, soesjes, vruchtjes en slagroom. De avond wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow op de Maas! Reserveer snel je plaatsen, want vol is vol!

Afvaart:

  • zaterdag 8 september 2018 van 20.00 tot 23.30

Reserveren:
Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats aan boord van de Pannenkoekenboot. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Voor deze speciale vaart kun je de entreeprijs uitsluitend online betalen!

Vertreklocatie:
De opstapplaats van Pannenkoekenboot Rotterdam is Parkhaven tegenover de Euromast. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Parkhaven en ook met het openbaar vervoer is de Parkhaven goed bereikbaar. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Wij raden je aan om rekening te houden met de drukte in Rotterdam tijdens de Wereldhavendagen door tijdig van huis te vertrekken. Het is raadzaam om met het openbaar vervoer te komen (metro A/B/C, halte Coolhaven of tram 8, halte Euromast). De Parkhaven is dit weekend gewoon bereikbaar, ook met de auto. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar op de Parkhaven.

Boek nu online


.

Reserveer online

Vertrektijden

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid!

Klik hier

Vul hier je gegevens in en we bellen je terug

Bel me terug

Afsluiting Maastunnel

De Maastunnel is gesloten van noord naar zuid tot het najaar van 2019. Houd rekening met extra reistijd!

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl.