Je bent hier Pannenkoekenboot Rotterdam > Trouwlocatie

Trouwlocatie

Trouwen op het water

Zijn jullie op zoek naar de meest originele en fantastische trouwlocatie in Rotterdam? Geef het ja-woord aan je geliefde op de Maas! De Pannenkoekenboot staat graag voor jullie klaar om de meest bijzondere dag aan niets te laten ontbreken. Dit moet een dag zijn die iedereen bijblijft. Onze unieke locatie wordt onderdeel van jullie huwelijksdag en zo laat je je gasten de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam zien. Trouw aan boord en vaar met je gasten langs de imponerende skyline van Rotterdam.

BEKIJK DE FACTSHEET

Maatwerk

Naast een rondvaart met het pannenkoekenbuffet is er nog veel meer mogelijk. Zo kun je ook de boot afhuren voor een vaart met een stukje gebak, borrelgarnituur, een lunch of een uitgebreid buffet. Denk bijvoorbeeld aan een jubileumvaart, vergadering, presentatie, bruiloft, schoolexcursie, congres of event.

Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden. Onze jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen aan boord van schepen stellen wij graag tot beschikking. Geheel vrijblijvend maken wij op maat een compleet programma voor jouw evenement.

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS)

Een BABS is wettelijk bevoegd (beëdigd) om een huwelijk te mogen sluiten. Onze matroos, Jenny van As, is beëdigd tot BABS door de Gemeente Rotterdam en kan jullie huwelijksvoltrekking nog persoonlijker maken. Jenny speelt in op jullie wensen en is gespecialiseerd in het persoonlijke aspect. Jenny maakt echt kennis met jullie en dit resulteert in een verhaal met herkenning dat met verve gebracht wordt door een echte Rotterdamse rasverteller!

Lees hier meer over Jenny, de leukste BABS voor jullie huwelijksvoltrekking!

Meer informatie? 

Wil je meer informatie over het exclusief afhuren van de boot of een offerte op maat aanvragen?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Reserveer online

Voorjaarsvakantie

Van 23 februari t/m 3 maart zijn er extra veel vaarten!

Vertrektijden

Vul hier je gegevens in en we bellen je terug

Bel me terug