Je bent hier Pannenkoekenboot Rotterdam > Privacy

Privacy

Privacyverklaring

In deze privacyverklaring van de Pannenkoekenboot Rotterdam lees je hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door ons. We beschrijven de manier waarop we jouw persoonsgegevens verzamelen en wat wij met deze gegevens doen. Ook vind je hier jouw rechten met betrekking tot je gegevens en hoe je gebruik kunt maken van jouw rechten.

De Pannenkoekenboot Rotterdam verzorgt rondvaarten met onbeperkt pannenkoeken eten langs de skyline van Rotterdam. Er zijn situaties waarin we om jouw gegevens vragen en wij deze gegevens verzamelen. Wij willen je hier graag van je op de hoogte brengen. Wanneer je het niet eens bent met het gebruik van jouw gegevens, laat dit ons dan weten door contact op te nemen via rotterdam@pannenkoekenboot.nl.

Pannenkoekenboot Rotterdam
Parkhaven 13
3016 GM Rotterdam
Nederland

010 – 436 7295
rotterdam@pannenkoekenboot.nl

KvK: 09104896
BTW: NL005444834B01

1. Het doel van gegevens verzamelen

 Je gegevens worden door ons voor een aantal doelen verzameld, namelijk:

– Nieuwsbrieven
We slaan met jouw toestemming je e-mailadres en naam op voor het versturen van nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn zowel commercieel als informatief. Je kunt je voor onze nieuwsbrief via de website of het online reserveringssysteem aanmelden.

– Contactformulieren
Als je een van de contactformulieren op onze website invult, nemen wij contact met je op en de gegevens die je invult, worden verzameld. Alleen de benodigde gegevens worden gevraagd, zoals je naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer en de omschrijving van je aanvraag.

– Reserveringssysteem
Bij het plaatsen van een reservering, vragen we je om je naam, e-mailadres, adres, telefoonnummer en reserveringswensen. Deze gegevens verzamelen we, zodat je reservering op de passagierslijst geplaatst wordt en zodat je automatisch een e-ticket van ons ontvangt ter bevestiging. We hebben deze gegevens nodig, zodat we altijd contact met je kunnen opnemen naar aanleiding van de reservering.

– Analytics
De website van de Pannenkoekenboot verzamelt jouw gegevens om ons aanbod en de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. De gegevens die worden bewaard, zijn anoniem. Zo wordt de duur van je websitebezoek opgeslagen, de knoppen waarop je klikt en de weg die je aflegt voordat je op onze website terechtkomt. Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming.

2. Ontvangers van de gegevens

De gegevens die wij ontvangen en verwerken, worden beheerd door middel van systemen, namelijk:

– Reserveringssysteem
In ons online reserveringssysteem slaan we jouw reserveringsgegevens op. Op het moment dat jij telefonisch of online reserveert, worden deze gegevens automatisch opgeslagen.

– Mailchimp
Onze nieuwsbrieven versturen we met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres en naam automatisch opgeslagen in de mailinglijst binnen Mailchimp.

– Argeweb
Onze e-mail wordt gehost bij Argeweb. Als je contact met ons opneemt via een contactformulier of per e-mail, worden de betreffende e-mails opgeslagen op de servers van Argeweb. Ook de website en back-ups van de website worden gehost bij Argeweb.

– Ivaldi
Ivaldi is de bouwer van onze website en heeft inzage in onze website en de hier achtergelaten gegevens.

– Exact Online
In Exact Online worden gegevens van bedrijven en particulieren opgeslagen waarbij de betaling per factuur geschiedt.

– Ingenico
Wanneer je online tickets koopt met iDeal of met creditcard, wordt de betaling verwerkt door Ingenico. Je gebruikt hierbij je naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres en betaalgegevens.

– Wooningweb
Wooningweb is de bouwer van ons online reserveringssysteem en heeft inzage in dit systeem en de hier bewaarde gegevens.

– Onze medewerkers
Een aantal van onze medewerkers heeft toegang tot het online reserveringssysteem waarin jouw gegevens opgeslagen zijn. Dit aantal medewerkers is beperkt en alleen medewerkers waarvoor toegang tot het reserveringssysteem noodzakelijk is, krijgen toegang met een eigen inlog.

3. Opslagperiode

De gegevens die wij verzamelen, worden voor langere tijd door ons bewaard. We doen dit nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

– Nieuwsbrieven
De opslag van jouw gegevens in Mailchimp is voor onbepaalde tijd. Je kan je ten alle tijden uitschrijven als je dit wilt via de link onderaan de nieuwsbrief. Uitschrijven kan ook door een e-mail te sturen naar rotterdam@pannenkoekenboot.nl.

– Contactformulieren
De gegevens die je achterlaat in een contactformulier worden door ons opgeslagen voor onbepaalde tijd.

– Reserveringssysteem
De gegevens die je achterlaat bij het reserveren worden door ons opgeslagen voor onbepaalde tijd.

– Analytics
De gegevens die Analytics op de website verzamelt zijn anoniem en niet verbonden aan jouw persoonsgegevens. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

4. Beveiliging

De persoonsgegevens die door de Pannenkoekenboot Rotterdam of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via de genoemde software en zijn beveiligd met een wachtwoord. De apparaten, zoals computers en tablets, die jouw gegevens openen, zijn allemaal vergrendeld met een wachtwoord en of vingerafdruk.

De passagierslijsten waarop alle namen en reserveringsinformatie van de gasten staat, worden geprint voor het gebruik van de inscheping. Na de vaart worden deze passagierslijsten vernietigd.

Jouw bezoek aan onze website wordt beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van de Pannenkoekenboot Rotterdam privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje bovenin de balk met de url.

5. Jouw rechten

– Recht op inzage
Ten alle tijden heb je het recht om jouw gegevens op te vragen die bij ons vastgelegd zijn en bewaard worden door ons. Stuur hiervoor een e-mail naar rotterdam@pannenkoekenboot.nl.- Recht of rectificatie
Als je gegevens niet kloppen of als deze veranderd zijn, heb je het recht om dit te laten rectificeren. Je gegevens voor het ontvangen van onze nieuwsbrief kun je zelf wijzigen via de link onderaan elke nieuwsbrief.- Recht op overdracht
Als je jouw gegevens nodig hebt die wij opgeslagen hebben, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dienen we jouw gegevens over te dragen aan een andere, door jouw aangewezen partij.- Recht op wissen van gegevens
Als je wilt dat jouw gegevens niet langer bij de Pannenkoekenboot Rotterdam vastgelegd zijn, dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

– Recht op het indienen van een klacht
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat de Pannenkoekenboot Rotterdam niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Dit kan via deze link.

– Recht op het stoppen van gegevensgebruik (bezwaar)
Wil jij niet dat de Pannenkoekenboot Rotterdam jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Het gebruik maken van deze rechten kan door een e-mail te sturen naar rotterdam@pannenkoekenboot.nl.

6. Plichten

De Pannenkoekenboot Rotterdam verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het bezitten van jouw reserveringsgegevens en het aanbieden van onze diensten per e-mail. Jouw gegevens zullen wij nooit verkopen aan derden. De gegevens die wij verplicht hebben gesteld, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van onze diensten. Als je deze verplichte gegevens niet aanlevert, dan kan de Pannenkoekenboot Rotterdam de betreffende dienst niet aanbieden. Zo vragen we jou om je telefoonnummer en e-mailadres, zodat we je kunnen informeren als een rondvaart bijvoorbeeld onverwachts niet door kan gaan of als wij vragen hebben naar aanleiding van je reservering.

Mocht het nodig zijn de gegevens die jij hebt gedeeld met ons met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

De Pannenkoekenboot Rotterdam behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer de Pannenkoekenboot Rotterdam dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van de Pannenkoekenboot Rotterdam te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Pannenkoekenboot Rotterdam
Parkhaven 13
3016 GM Rotterdam
Nederland

010 – 436 7295
rotterdam@pannenkoekenboot.nl

KvK: 09104896
BTW: NL005444834B01

Reserveer online

Vertrektijden

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid!

Klik hier

Vul hier je gegevens in en we bellen je terug

Bel me terug

Afsluiting Maastunnel

De Maastunnel is gesloten van noord naar zuid tot het najaar van 2019. Houd rekening met extra reistijd!

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl.