Je bent nu hier Pannenkoekenboot Rotterdam > Over ons

Over ons

Varen… én onbeperkt pannenkoeken eten!

Dit is het hele jaar door mogelijk aan boord van de Pannenkoekenboot in Rotterdam. In een ongedwongen sfeer kun je onbeperkt genieten van het pannenkoekenbuffet, terwijl de imposante skyline van Rotterdam aan je voorbij komt. Ook in Amsterdam en in Nijmegen varen Pannenkoekenboten.

De Pannenkoekenboot is een van de vele attracties die de organisatie Rotterdam Leisure Group representeert. Wat alle attracties gemeen hebben, is de link met het water. Omdat de ligging van Rotterdam aan de Maas zo uniek is. Omdat de skyline vanaf het water fantastisch is. Omdat varen ontspant en turen over de waterlijn je echt tot rust kan brengen. Omdat de Maas eindeloos veel mogelijkheden tot avontuur en recreatie biedt. Omdat de Maas het hart is van Rotterdam.

Rotterdam Leisure Group bestaat uit een sterk team onder leiding van eigenaar Christoffel Wielders. Ondernemen is zijn passie, de Maas zijn thuis en attractiviteit zijn piece-of-cake. Het team opereert met elkaar als een sterke basis en als mede-ondernemers. Rotterdam Leisure Group staat als een huis en beweegt als een schip. Flexibel, dynamisch en altijd met de koers op vooruit. De basis is de authenticiteit in ondernemen. We doen dingen die we leuk vinden en waar we verstand van hebben. Rotterdam Leisure Group kent de leisuremarkt goed en heeft een indrukwekkend netwerk opgebouwd van Rotterdam tot Korea. Rotterdam Leisure Group is een speler van formaat geworden en daar zijn wij trots op!logo