Je bent nu hier Pannenkoekenboot Rotterdam > Betaalmethoden

Betaalmethoden

  • iDeal
  • Visa Card
  • Master Card
  • PayPal

Tickets voor de Pannenkoekenboot Rotterdam kun je gemakkelijk online reserveren en veilig betalen met iDeal, creditcard of PayPal. Bij alle online betalingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Indien je niet online gereserveerd hebt, maar op de gok naar de Pannenkoekenboot gaat, dan kun je de tickets aan boord kopen wanneer er nog voldoende plaatsen beschikbaar zijn. Als je de tickets aan boord afrekent, betaal je € 2,00 per persoon extra. Wij zijn cash free, aan boord kun je uitsluitend met PIN of creditcard betalen.

Drank en ijs

De drankjes en het ijs dat genuttigd worden tijdens de vaart kun je aan het einde van de vaart aan boord afrekenen. Dit kan met PIN of met creditcard. Je ontvangt per tafel de rekening. Het is niet mogelijk om per persoon apart af te rekenen.

Kortingsacties

Indien je gebruik wilt maken van een kortingsactie, dan dien je de kortingscode in te vullen in het veld ‘Unieke code of cadeaucode’. De korting wordt direct verrekend. Volg de instructies die vermeld staan bij de kortingsactie om de korting op de juiste manier te verzilveren. Kortingsacties kunnen niet gecombineerd worden met elkaar en zijn niet geldig bij speciale vaarten en combinatietickets. De voucher, kortingsbon of kortingspas dient aan boord ingeleverd of getoond te worden.

Cadeaubon

Heb je een cadeaubon van de Pannenkoekenboot? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op en wij zullen de reservering voor je plaatsen. Het waardebedrag van de cadeaubon(nen) wordt in mindering gebracht op de rekening.