Varen voor Sophia

Prijzen

Volwassenen:

Online € 24,50

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Online € 19,50

De drankjes zijn exclusief.

Boek nu online

Helaas is dit evenement geannuleerd door de organisatie vanwege de verscherpte richtlijnen vanuit het Erasmus MC om een verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Het evenement zal in 2021 weer gehouden worden!
  • Rondvaart van 3 uur in een feestelijke botenparade
  • Onbeperkt pannenkoeken eten!
  • Uitgebreid ijsdessert
De volledige opbrengst wordt gedoneerd aan Stichting Vrienden van het Sophia!

De Pannenkoekenboot vaart mee met de botenparade ‘Varen voor Sophia’. Wil jij ook een plekje aan boord bemachtigen en zo het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis steunen? Stap aan boord en geniet vanaf het water van onze mooie stad Rotterdam en steun daarmee de strijd van Stichting Vrienden van het Sophia.

Tijdens de vaart kan iedereen onbeperkt genieten van het pannenkoekenbuffet. Op het buffet heb je de keuze uit versgebakken spek-, appel- en naturel pannenkoeken én allerlei toppings om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, brie, ham, salami, fruit, chocolade, jam, eitjes, smarties, marshmallows, nootjes of wat je maar lekker vindt. Twijfelen hoeft niet, want de volgende ronde kies je gewoon weer een andere pannenkoek! Als afsluiter is er een uitgebreid ijsdessert inbegrepen met onder andere ijstaarten, soesjes, vruchtjes en slagroom.

Programma op donderdag 9 april 2020:
18.00 uur: inschepen
18.30 uur: start botenparade en pannenkoekenbuffet
20.00 uur: start uitgebreid ijsdessert
21.00 uur: terugkomst in de Parkhaven, ontschepen

Reserveren:
Reserveer jouw ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats aan boord van de Pannenkoekenboot. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Vertreklocatie:
De opstapplaats van Pannenkoekenboot Rotterdam is Parkhaven tegenover de Euromast. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Parkhaven en ook met het openbaar vervoer is de Parkhaven goed bereikbaar. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Stichting Vrienden van het Sophia:
Kinderen horen niet ziek te zijn, maar helaas is de werkelijkheid anders. De stichting Vrienden van het Sophia doet er alles aan om hun verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken en draagt bij aan de financiering van wetenschappelijk onderzoek en vernieuwende projecten. Wij ondersteunen de missie van het Sophia: elk kind – ziek, gezond of met een beperking – heeft recht op de allerbeste zorg die er is. U kunt helpen zieke kinderen een betere toekomst te geven door de Stichting Vrienden van het Sophia te steunen. Meer informatie vind je op www.vriendensophia.nl

https://youtu.be/CiERwgowSzE

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek jouw ticket(s) Wij zoeken collega's!

Wegafsluitingen

Van 16 juli t/m 16 oktober zijn er wegafsluitingen voor het autoverkeer en openbaar vervoer.

Meer info