Rondvaart 3 uur

Prijzen

Boothuur:

tot en met 50 personen € 1.175,00 bij meer dan 50 personen € 23,50 per extra persoon

Alle prijzen zijn inclusief BTW. De drankjes zijn exclusief.

Doe een aanvraag

  • Rondvaart van 3 uur

Wil je je gasten Rotterdam vanaf zijn mooiste kant laten zien? Dan is de Pannenkoekenboot Rotterdam de juiste locatie! De Pannenkoekenboot is exclusief af te huren voor gezelschappen tot 150 personen. Hierbij kan de Pannenkoekenboot de vaste koers volgen, maar in overleg met de kapitein kun je ook een geheel eigen koers varen. Het afhuren van de boot is mogelijk buiten onze vaste afvaarttijden.

We varen 3 uur langs de imposante skyline van Rotterdam en de beroemde en gedurfde architectuur waar Rotterdam wereldwijd om bekend staat, is vanaf het water niet te missen! Ook doen we de overslaghavens van Rotterdam aan. De boot is geheel voor jouw gezelschap.

Bekijk de factsheet

Uitbreidingen:

  • 1x koffie of thee met appeltaart: € 5,25 p.p.
  • 1x koffie of thee met gesorteerd gebak: € 5,75 p.p.
  • receptiegarnituur: € 3,50 p.p.
  • borrelgarnituur: € 5,25 p.p.
  • scheepslunch: € 10,25 p.p.
  • luxe koffietafel: € 13,00 p.p.

Drank: 
Volgens prijslijst op basis van nacalculatie of voor een vaste prijs van € 17,50 per persoon (exclusief buitenlands gedistilleerde dranken).

Aantal personen:
Dit arrangement is mogelijk voor groepen tot en met 150 personen.

Vertrektijden:
Mogelijk buiten onze vaste afvaarttijden en op basis van beschikbaarheid.

Reserveren:
Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Geheel vrijblijvend plaatsen we voor twee weken lang een optie voor de gewenste datum. Wij maken graag naar uw wensen een een programma op maat!

Vertreklocatie:
De opstapplaats van Pannenkoekenboot Rotterdam is Parkhaven tegenover de Euromast. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Parkhaven en ook met het openbaar vervoer is de Parkhaven goed bereikbaar. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Doe een aanvraag


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek jouw ticket(s)

We hebben alle voorzorgsmaatregelen getroffen, zodat je op een veilige manier kunt genieten van de rondvaart en overheerlijke pannenkoeken!

Coronamaatregelen