Paasbrunch

Prijzen

Volwassenen:

Online € 25,00

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Online € 20,00

Boek nu online

  • Feestelijke rondvaart van 2 uur 
  • Onbeperkt pannenkoeken eten!
  • Broodjes en salades

Vier Pasen op de Pannenkoekenboot!

Geniet samen van een gezellige, 2 uur durende brunchvaart met de Pannenkoekenboot Rotterdam. De boot is helemaal in gezellige Paassferen. We varen door de grote havens en langs de imposante skyline en ondertussen kun je onbeperkt genieten van het speciale brunchbuffet. Het buffet bestaat uit onbeperkt spek-, appel- en naturel pannenkoeken, allerlei verschillende garneringen om de pannenkoeken mee te beleggen en als extra’s verse broodjes en salades.

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid.

Paasbrunchvaart op 1e Paasdag:
Op zondag 12 april van 11.00 tot 13.00 uur

75 Minutenvaarten op 2e Paasdag:
Op maandag 13 april zijn er speciale 75 Minutenvaarten inclusief onbeperkt pannenkoeken eten om 12.30, 14.15, 16.00 en om 17.45 uur. De online prijs bedraagt € 24,50 per volwassene en € 19,50 per kind. Bij deze speciale 75 Minutenvaarten is er een paaspresentje inbegrepen!

Reserveren:
Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats aan boord van de Pannenkoekenboot. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Vertreklocatie:
De opstapplaats van Pannenkoekenboot Rotterdam is Parkhaven tegenover de Euromast. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Parkhaven en ook met het openbaar vervoer is de Parkhaven goed bereikbaar. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.