Moederdagbrunch

Prijzen

Volwassenen:

online € 23,50

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

online € 18,50

Boek nu online

  • Rondvaart van 2 uur 
  • Onbeperkt pannenkoeken eten!
  • Broodjes en salades
Verwen je moeder met een brunchvaart op Moederdag!

Het is weer bijna moeders leukste dag van het jaar, de dag om alle moeders in het zonnetje te zetten! Geniet samen van een gezellige, 2 uur durende brunchvaart op Maas met de Pannenkoekenboot Rotterdam. We varen door de grote havens en langs de imposante skyline en ondertussen kun je onbeperkt genieten van het speciale brunchbuffet. Het buffet bestaat uit onbeperkt spek-, appel- en naturel pannenkoeken, allerlei verschillende garneringen om de pannenkoeken mee te beleggen en als extra’s verse broodjes en salades. En… de bemanning zet alle moeders extra in het zonnetje met een leuk presentje!

Afvaart:
Op zondag 13 mei van 10.00 tot 12.00 uur

Reserveren:
Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats aan boord van de Pannenkoekenboot. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Vertreklocatie:
De opstapplaats van Pannenkoekenboot Rotterdam is Parkhaven tegenover de Euromast. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Parkhaven en ook met het openbaar vervoer is de Parkhaven goed bereikbaar. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Moederdag:
Op zondag 15 mei zijn er ook 75 Minutenvaarten om 12.30, 14.15, 16.00 en om 17.45 uur!

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Reserveer online

Vul hier je gegevens in en we bellen je terug

Bel me terug