75 Minutenvaart & Maritiem Museum

Prijzen

Volwassenen:

Online € 33,50

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Online € 24,50

De drankjes zijn exclusief.

Boek nu online

In het Maritiem Museum Rotterdam ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. Ga mee op reis door ons maritieme heden en verleden in eigentijdse tentoonstellingen voor grote én kleine avonturiers. Luister naar verhalen, bewonder topstukken uit onze vooraanstaande collectie of doe mee aan een van de vele activiteiten. Het museum ligt in de oudste en grootste museumhaven van Nederland waar je op historische schepen en kranen beleeft hoe de wereldhaven Rotterdam op déze plek begon. Met dit combinatieticket maak je er een echt maritiem uitje van!

Dit combinatieticket bestaat uit: 
– Bezoek aan het Maritiem Museum
– 75 Minutenvaart inclusief onbeperkt pannenkoeken eten

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid.

Reserveren:
Combinatietickets kun je uitsluitend online boeken en betalen via ons reserveringssysteem. Boek je ticket (ruim) van te voren om zeker te zijn van een plaats aan boord.

Vertreklocatie:
De opstapplaats van Pannenkoekenboot Rotterdam is Parkhaven tegenover de Euromast. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Parkhaven en ook met het openbaar vervoer is de Parkhaven goed bereikbaar. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Opmerkingen:
– Alleen geldig op de dag van de rondvaart met de Pannenkoekenboot.
– Er is geen reservering bij het Maritiem Museum nodig.
– Kinderen tot 4 jaar zijn gratis bij het Maritiem Museum. Voor kinderen van 3 jaar betaal je alleen het Pannenkoekenboot ticket. Hiervoor kun je een aparte reservering plaatsen in het reserveringssysteem.
– Het e-ticket dien je te printen en te tonen bij het Maritiem Museum.

Maritiem Museum:
Check hier de website en de openingstijden van het Maritiem Museum.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.