Kerst Cruise

Prijzen

Volwassenen:

Online € 31,00

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Online € 23,00

De drankjes zijn exclusief.

Boek nu online

  • Feestelijke rondvaart van 2½ uur
  • Onbeperkt pannenkoeken eten!
  • Warme bijgerechten
  • Uitgebreid ijsdessert
Beleef samen Kerst op de Maas!

Tijdens hét familiefeest bij uitstek wordt het weer genieten, want met Kerst is iedereen van jong tot oud welkom op de Pannenkoekenboot Rotterdam! Kom gezellig met je familie Kerst vieren op de Maas. De boot is gezellig aangekleed en helemaal in Kerstsferen.

We varen 2,5 uur door de imposante havens en langs de beroemde skyline van Rotterdam. Aan boord geniet je van zo veel pannenkoeken als je maar wilt. Er zijn spek-, appel- en naturel pannenkoeken en veel verschillende toppings waarmee je jouw pannenkoeken naar eigen wens kunt garneren. Ook zijn er warme bijgerechten, zoals warme groenten, kipshoarma, stoofperen, stoofvlees en gehaktballetjes. Als afsluiter is er een uitgebreid ijsdessert inbegrepen met onder andere ijstaarten, soesjes, vruchtjes en slagroom.

Vertrektijden:
Op 1e Kerstdag (25 december) van 13.30 tot 16.00 uur
Op 1e Kerstdag (25 december) van 16.30 tot 19.00 uur
Op 2e Kerstdag (26 december) van 13.30 tot 16.00 uur
Op 2e Kerstdag (26 december) van 16.30 tot 19.00 uur

Reserveren:
Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats aan boord van de Pannenkoekenboot. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Tickets voor Kerst kunnen uitsluitend online gereserveerd en online betaald worden.

Vertreklocatie:
De opstapplaats van Pannenkoekenboot Rotterdam is Parkhaven tegenover de Euromast. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Parkhaven en ook met het openbaar vervoer is de Parkhaven goed bereikbaar. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Kerst:
Op 1e en 2e Kerstdag is er tevens een speciale Kerstbrunch om 11.00 uur.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Reserveer online

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug