Familie Cruise

Prijzen

Volwassenen:

Online € 27,50

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Online € 22,50

Indien je de tickets aan boord afrekent, betaal je € 2 p.p. extra. De drankjes zijn exclusief.

Boek nu online

  • Rondvaart van 2½ uur
  • Onbeperkt pannenkoeken eten!
  • Warme bijgerechten
  • Uitgebreid ijsdessert

Een gezellige, 2½ uur durende vaart op zondagmiddag en zaterdagavond langs de beroemde skyline en door de imposante havens van Rotterdam. De beroemde en gedurfde architectuur waar Rotterdam wereldwijd om bekend staat, is vanaf het water niet te missen!

Speciaal voor onze jonge gasten is er in het scheepsruim een grote ballenbak, zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen. Klaar met dobberen in de ballenbak? Er liggen kleurplaten met kleurtjes klaar om de Pannenkoekenboot naar eigen fantasie in te kleuren.

Tijdens de Familie Cruise kun je in een ongedwongen sfeer onbeperkt genieten van het pannenkoekenbuffet. Op het buffet staan versgebakken naturel, appel- en spekpannenkoeken én allerlei gerechten om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, ham, vruchtjes, jam en eitjes. Het buffet is uitgebreid met een aantal warme bijgerechten, zoals warme groenten, kipshoarma, stoofperen, stoofvlees en gehaktballetjes. Als afsluiter is er een uitgebreid ijsdessert inbegrepen met onder andere ijstaarten, soesjes, vruchtjes en slagroom.

Vertrektijden:
Iedere 1e en 3e zondag van de maand van 13.00 tot 15.30 uur
en iedere 3e zaterdag van de maand van 20.00 tot 22.30 uur
Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid.

Reserveren:
Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats aan boord van de Pannenkoekenboot. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Vertreklocatie:
De opstapplaats van Pannenkoekenboot Rotterdam is Parkhaven tegenover de Euromast. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Parkhaven en ook met het openbaar vervoer is de Parkhaven goed bereikbaar. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Ideaal voor een familieuitje, verjaardag of bedrijfsuitje!

De algemene voorwaarden vind je hier.
De betaalmethoden vind je hier.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Reserveer online

Voorjaarsvakantie

Van 23 februari t/m 3 maart zijn er extra veel vaarten!

Vertrektijden

Vul hier je gegevens in en we bellen je terug

Bel me terug