Evening Cruise (adults only)

Prijzen

Volwassenen:

Online € 29,50

De overige drankjes zijn exclusief. Je kunt voor € 15 extra onbeperkt gebruik maken van de drankjes (Hollandse bar).

Boek nu online

  • Evening Cruise van 2½ uur
  • Onbeperkt pannenkoeken eten
  • Welkomstcocktail van een ervaren cocktailshaker
  • Warme bijgerechten
  • Uitgebreid ijsdessert
Nieuw! Een 2½ uur durende avondvaart speciaal voor volwassenen.

Geniet van een sfeervolle rondvaart van 2½ uur langs de beroemde skyline en door de imposante havens van Rotterdam. De beroemde en gedurfde architectuur waar Rotterdam wereldwijd om bekend staat, is vanaf het water niet te missen!

Aan boord is een cocktailbar met ervaren cocktailshaker die de meest bijzondere en smaakvolle cocktails samenstelt. Geniet bijvoorbeeld van een Gin Tonic, Moscow Mule of Daiquiri. De vaart start met een heerlijke welkomstcocktail die bij de prijs inbegrepen is!

In een ongedwongen sfeer kun je onbeperkt genieten van het pannenkoeken- buffet. Het buffet bestaat uit versgebakken naturel, appel-, kaas- en spekpannenkoeken. Het buffet is uitgebreid met een aantal warme bijgerechten, zoals warme groenten, kipshoarma, stoofperen, stoofvlees en gehaktballetjes. Als afsluiter is er een uitgebreid ijsdessert inbegrepen met onder andere ijstaarten, soesjes, vruchtjes en slagroom.

BOEK TICKETS

Afvaarttijden:
zaterdag 31 oktober van 20.00 tot 22.30 uur
zaterdag 28 november van 20.00 tot 22.30 uur
zaterdag 19 december van 20.00 tot 22.30 uur

Vertreklocatie:
De opstapplaats van Pannenkoekenboot Rotterdam is Parkhaven tegenover de Euromast. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Parkhaven en ook met het openbaar vervoer is de Parkhaven goed bereikbaar. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Coronamaatregelen:
We hebben de nodige maatregelen getroffen om het coronavirus buiten de deur te houden en deze lees je hier. We volgen hierbij zorgvuldig de richtlijnen van de overheid op. Veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek jouw ticket(s)

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen aan boord! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.