Brunchvaart (2 uur)

Prijzen

Zonder drankjes:

bij minimaal 60 personen € 23,00 p.p.

Met drankjes*:

bij minimaal 60 personen € 35,50 p.p.

*exclusief buitenlands gedistilleerde dranken

Doe een aanvraag

  • Rondvaart van 2 uur
  • Onbeperkt pannenkoeken eten!
  • Broodjes en salades

Wil je je gasten Rotterdam vanaf zijn mooiste kant laten zien? Dan is de Pannenkoekenboot Rotterdam de juiste locatie! De Pannenkoekenboot Rotterdam is exclusief af te huren voor gezelschappen tot 150 personen. Hierbij kan de Pannenkoekenboot de vaste koers volgen, maar in overleg met de kapitein kun je ook een geheel eigen koers varen. Het afhuren van de boot is mogelijk buiten onze vaste afvaarttijden.

Brunchvaart:
We varen 2 uur lang langs de skyline van Rotterdam en door de imposante havens en ondertussen geniet je onbeperkt van het pannenkoekenbuffet. Het buffet bestaat uit spek-, appel- en naturel pannenkoeken en daarnaast zijn er tal van garneringen om de pannenkoeken mee te beleggen, van zoet tot hartig. Daarnaast zijn er ook broodjes en salades wat deze vaart tot een ideale brunch maakt. De boot is geheel voor jouw gezelschap!

Aantal personen:
Dit arrangement is mogelijk voor groepen tot en met 150 personen.

Vertrektijden:
Mogelijk buiten onze vaste afvaarttijden en op basis van beschikbaarheid.

Reserveren:
Reserveren op aanvraag. We raden je aan om dit arrangement tijdig te reserveren. Vul hiervoor ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Geheel vrijblijvend plaatsen we voor twee weken lang een optie voor de gewenste datum. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam!

Vertreklocatie:
De opstapplaats van Pannenkoekenboot Rotterdam is Parkhaven tegenover de Euromast. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Parkhaven en ook met het openbaar vervoer is de Parkhaven goed bereikbaar. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Doe een aanvraag


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.